LogoDBE

Messing gelakt deurklinken op schild

Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
Slotsparing
Deurdikte
Vorm Schild
Geveerd
Met nokken

Houd je vooral van een romantische, elegante stijl en schroom je niet weg van gouden details in huis? Dan zijn gelakte messing deurklinken de juiste deurklink voor je interieur. Messing deurklinken worden vaak afgewerkt in de kleur goud of brons antiek. Dit geeft de messing deurklink zijn elegante charme. Een stijl die we voorheen eigenlijk enkel in brocante en romantische interieurs zien, maar tegenwoordig ook zeer goed met moderne woningen kan worden gecombineerd. De goudkleurig gelakte messing deurklink geeft het interieur dan een verrassend effect. Stel bijvoorbeeld een gelakte messing deurklink in een Scandinavisch interieur voor; past perfect.

Bekijk op deze pagina ons aanbod messing gelakt deurklinken op schild. De messing gelakte deurklinken zijn van hoge kwaliteit, maar toch scherp geprijsd.

Kun je niet vinden wat je zoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelakte messing deurklinken in diverse varianten

Bij messing deurklinken is er zowel de keuze uit moderne als retro varianten. Het verschil zit hem in de vorm. Moderne messing deurklinken zijn meer rechthoekig en simpel, terwijl retro varianten vaak over extra details en ronde vormen beschikken. De messing deurklink kan, wanneer deze ongelakt is, een verouderde uitstraling krijgen bij veel gebruik. Hierdoor past de messing deurklink erg goed in retro of antieke huishoudens. Vroeger zag je de messing deurklink bijvoorbeeld ook afgewerkt met porselein op het handvat. Dit geeft de messing deurklink een chique uiterlijk.

Ongelakte, getrommelde en gelakte messing deurklinken

Bij messing deurklinken zie je naast de gelakte messing deurklink, vaak ook de keuze uit ongelakt en getrommeld. Getrommelde klinkers wil zeggen dat ze niet over scherpe randen of kanten beschikken doordat de klinkers als het ware over elkaar heen worden gerold met een zogenaamde trommelmachine. Getrommelde messing deurklinken hebben dus ronde vormen, wat voor een nostalgische touch zorgt. Oud gebakken deurklinken komen af en toe nog in het oude stadscentra voor, hoewel tegenwoordig vooral voor de nieuwe productie gekozen wordt waarbij de antieke messing deurklink na wordt gemaakt.

De waardering van deurbeslag-expert.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1035 reviews.